Outfit of the Day van Brigitte tantilly

OUTFIT OF THE DAY: Sherry rok corduroy.

Turquoise / donkerblauw met donkerblauwe wraptop.

 

In deze nog steeds donkere dagen, kies ik graag voor heldere kleuren. Laat deze Sherry rok nu aan deze eis voldoen!
Ik zag de rok voorbij komen en was gelijk verkocht en ook zeker verknocht. De heldere blauwe kleur en de stip maakt voor mij dat deze rok ook met stip op één staat en ook hangt in mijn kast.

Outfit of the Day van Brigitte

Weet je dat de stip of polkadot sinds 1873 zijn intrede deed op prints? Een toen populaire dans, de Polkadans, is daar de oorzaak van! De dans werd omlijst met kleding die vol zat met stippen en een trend was geboren! De stip staat voor mij voor speelsheid, vrouwelijkheid en is daardoor tijdloos.

 

 

De stip is dus ook niet aan mode onderhevig.

Deze leuke  rok die bestaat uit fijne corduroy (of babycord) is wat mij betreft een hit voor de winter, maar ook zeker voor de zomer.

De stof is een ‘ in between ‘ voor de winter fijn met een legging en voor de zomer, een mogelijkheid om deze met blote benen te dragen en vind je dit niet fijn, dan kun je ook nog voor driekwart legging gaan.

Terug naar nu.
De rok loopt iets wijd uitlopend, heeft een mooie afwerking aan de bovenkant met een band én niet te vergeten: zakken! Ik vind dat zelf ook zo heerlijk. Het geeft je soms wat steun lijkt het, alsof je zegt : kom maar op! Ik sta zelf voor een klas en dan geeft deze rok mij net dat stukje extra!

 

Je kan met deze Sherry rok ook alle kanten op qua kleur.
Ik heb voor nu gekozen voor een blauwe wraptop, maar wil je echt even ‘ out of the rok ‘ gaan, dan kan okergeel of oranje een echte eyecather zijn.
Vind je dit teveel uit jouw comfortzone, dan kun je ook voor een klein detail kiezen, zoals een bloemenriem of een kleurrijke shawl, voor net iets meer fleur en kleur.

Maar uiteindelijk is het belangrijkste dat jij je comfortabel voelt en kun je zelf leuke combi’s maken met deze rok met vele mogelijkheden.

Ik zie deze rok, die voor 59,99 te koop is als een duurzaam artikel die nog vele jaren in mijn bezit blijft. De kleuren en de stip mogen wat mij betreft altijd!

Liefs Brigitt