De Tantilly kledingkast van Samantha!

Vandaag mogen we weer een kijkje nemen in een Tantilly kledingkast.

Ik vind dat altijd een feestje! Ik word zelf al heel blij als ik mijn items in mijn kast zie hangen/liggen, laat staan als je het ook nog eens bij heel veel andere fans kan zien. Samantha van Diggelen geeft ons vandaag een kijkje in haar Tantilly collectie

 

Mijn kledingkast is nog niet heel erg vol, maar ik heb meer kleding dan ik ooit heb gehad, sinds ik Tantilly ken.
Op de foto zie je het hang gedeelte, vol met Tantilly items, op 3 dingen na, een spijker jas, een foute-kerst-jurk en een heel oud zomerjurkje. Op de bovenste legplank naast het hang gedeelte, heb ik 3 van mijn 4 zijden rokken liggen, en 4 van de 5 leggings.

 

Mijn collectie bestaat uit 2 Sofia trompet dresses, 6 ikat vestjes, 2 Zoe dresses, een joke dress, een dubbelzijdige katoenen jurk, een Lilou bloes, twee wraptops, een balloon top en dan de 4 zijden rokken en de leggings. Wat ik hiervoor in de kast had? Nou, precies wat je nu ook ziet, alleen dan zonder de Tantilly kleding.
Ik ben dol op de kleuren, en word zelf ook echt vrolijker, als mijn kleding dat ook is. Dus zelfs als mijn humeur niet echt kleurrijk is, trek ik toch kleding vol kleur aan, en het helpt echt.
Ik heb er ook een foto bijgedaan van een Tantilly wasje aan de waslijn, want zeg nou zelf, dat staat toch hartstikke gezellig, het is een plezier om de was te doen.