Door Natalia ... wat Tantilly betekent voor mij...

Lieve Tantilly β€πŸ’™πŸ’šπŸ§‘
Ik wil graag een stukje schrijven over wat jullie prachtige kleding en de lieve groep Colour Your world voor mij betekent hebben.
Van nature heb ik een bescheiden persoonlijkheid en vond het dan ook erg eng om iets nieuws te passen "want zou het wel mooi zijn?"
De kleding van tantilly laat mij stralen en schitteren en leert mij dat ik er wel mooi uitzie en geeft me vetrouwen in mezelf.Β 
Met veel liefde wordt de kleding gemaakt en met evenveel liefde is er bij iedere aankoop alle liefde en warmte om te helpen met het maken van de juiste keuze! En als je dan eenmaal de prachtige keuze laat zien in de Facebook groep van tantilly krijg je zoveel liefde over je heen van de andere dames!
Zoveel liefdevolle en bemoedigende reacties voor elkaar!
Lieve tantilly bedankt dat ik met jullie prachtige kleding enΒ  kleurtjes helemaal mag stralen zoals ik zelf ben en dank voor het helpen in mijn zelfvertrouwen dat groeit steeds meer!
En natuurlijk bedankt voor de prachtige warme tantilly groep een bad vol liefde! Jullie kleding is met liefde gemaakt en met liefde staat er een lieve groep kleurrijke dames om je heen! Tantilly is kleur warmte en liefde!
Lieve groetjes natalia πŸ’œπŸ’™πŸ’šβ€πŸ§‘