Outfit of Today: Tantilly Cirkelrok Bella Retro Bloemen Venus

Outfit of Today: Tantilly Cirkelrok Bella Retro Bloemen Venus

Vandaag is het een heerlijke zonnige dag en viel het mij op dat de blauwe regen in mijn tuin er echt prachtig uitziet. Laat ik nou ook net een dag vrij zijn en één van mijn dochters ook!

(Die strik ik altijd voor het maken van de foto’s).

Na wat gezucht en gesteun dat ze van de bank af moest komen is het mij gelukt om haar zover te krijgen een aantal foto’s te maken van mijn outfit.

Mijn Tantilly outfit van vandaag!

cirkelrok bella – retro bloemen venus

Ik biecht meteen op dat ik vaak in de ochtend, op dagen dat ik vrij ben, kies voor het gemak als ik voor mijn kledingkast sta. Ik hijs mijzelf vaak in een spijkerbroek met een shirtje of bloesje erop.

En gedurende de dag baal ik dan dat ik niet iets meer moeite heb gedaan om er wat vrouwelijker en fleuriger uit te zien. En met Tantilly is dat So Easy!!

Alles wat ik in mijn kast heb van Tantilly tovert mij in een ‘split second’ om in een Vamp! (ok, nu laat ik mij misschien even gaan…haha)

Deze dubbelzijdige cirkelrok liet mij meteen in katzwijm vallen. Wat een geweldig printje! En het zwierige van de cirkelrok zorgt voor een super vrouwelijke look. Ook is dit model rok perfect om een buikje te camoufleren. Voorheen deed ik mijn wrap top over de rok, maar ik denk dat ik het dragen van de wrap top op de manier zoals op de foto’s nog beter vind camoufleren. Je ziet amper dat ik best een flinke buik heb! Score!!

De andere kant van het stofje van de cirkelrok is ook een plaatje. Een mooie kleurencombinatie van blauw/rood/wit met een ruitje en bloemetje. Erg leuk met bijvoorbeeld een rode wrap top.

Zelf draag ik vandaag mijn stoere cowboylaarzen onder de rok, maar je kan natuurlijk ook leuke sneakers, klompjes of bijvoorbeeld Dr. Martens eronder dragen. Eigenlijk kan je onder rokjes elk soort schoeisel dragen wat je wilt. Lekker stoer, netjes of makkelijk. Alles kan en mag!

En wisten jullie dat dit mijn allereerste ikat vestje is? Serieus! En wat ben ik er blij mee. Ik merk dat ik soms nog wat onzeker ben over mijn bovenarmen wanneer het mooie weer eraan komt. Die stevige witte bovenarmen worden nu mooi bedekt met het schattige mouwtje van het ikat vestje. En de kleur die ik draag, mosgroen?, is ook echt perfect voor bij dit rokje. Een combinatie waar je u tegen zegt.

Natuurlijk begon mijn dochter mij op een gegeven moment wat belachelijk te maken. Volgens mij was ze er een beetje klaar mee om haar moeder op de foto te zetten. Gelukkig was ik ontzettend tevreden over de foto’s. En dat komt omdat ik mij gewoon heerlijk voel in deze mooie set.

De Tantilly cirkelrok Bella is nog te krijgen in de webshop van Tantilly voor €59,99. En voor die prijs heb je dus niet één rok, maar twee! Er zijn nog wat leuke kortingen als je bijvoorbeeld een ikatje of een legging erbij neemt. Leuke setprijzen om in één keer een complete outfit te scoren (check de site)

Ook krijg je nu een gratis paar super gave Tantilly sokken bij je bestelling. Helemaal voor niets!! Wees er dus snel bij want ook deze rok is weer limited edition.

Liefs Hilde