Mijn favoriete kledingstuk van Tantilly: de broeken!

Als ik voor de keuze zou staan nog maar één bepaald kledingstuk van Tantilly te mogen dragen, dan zou ik kiezen voor de Belize broeken van Tantilly.

Ik ben echt verliefd op dit kledingstuk. Sinds vorig jaar de broeken in de collectie kwamen ben ik fan. Ze zitten heerlijk, er is volop keuze en ze zijn gewoon perfect voor netjes én casual. Vandaag show ik de nieuwe ‘Bohemian Bloemen’ variant.

Belize broek Tantilly’s Ultieme broek- casual& chique- bohemian bloemen

Dit nieuwe printje is weer een lust voor het oog. Een prachtige bloemenprint all over, ik hou ervan.

Zelf draag ik er op de foto een mooie rode wrap top bij, maar ga je voor wat chiquer zou een zwarte variant prachtig staan.

Met nette hakjes eronder heb je dan een compleet andere look dan de stoerdere look die ik draag met mijn sneakers.

Een broek met printje kan je op zoveel gelegenheden dragen!

De taille van deze broek is hoger, en je kan ervoor kiezen om haar hoog, of lager op de heupen te dragen. De bovenband is gemaakt van rekbaar, dikker elastiek, en sluit mooi aan. De pijpen vallen tot de enkels gemiddeld, en zijn wijder.

Wanneer het straks warmer wordt zijn dit ook perfecte broeken om te combineren met een luchtig hemdje. Wanneer je niet zo van blote benen houdt, is dit een heerlijk kledingstuk om te dragen. Slippertjes eronder en klaar!

Om het middel zit een los koord, die je op verschillende manieren kunt knopen. Je kunt haar ook zonder koord dragen, of haar naar de zij- of achterkant strikken voor een ander effect.

De broeken zijn verkrijgbaar in de maten S-3XL, en we raden je aan 1 maat groter te kiezen bij aankoop van deze broek als je haar iets losser wilt dragen.

 

Ik heb nu 3 paar Belize broeken met bloemenprint, en ik ben er stuk voor stuk helemaal verliefd op. Echt mijn favoriete items in mijn kast! En van de zomer zie ik mijzelf wel op een terrasje zitten met dit prachtige printje. Show some colour!

Ook deze variant van de Belize broek is tijdelijk verkrijgbaar. Dus twijfel niet en scoor deze prachtige broek voor het voorjaar. Je kan de Belize Bohemian Bloemen broek online krijgen voor €74,99.

Liefs Hilde