Helemaal happy in mijn Tantilly Sofia Dress! En leuke boekentips voor het voorjaar.

Had Tantilly kunnen voorspellen dat deze jurk zo hard zou lopen? Ja! Absoluut! Want deze jurk is gewoon fantastisch. Na de promotie op Facebook en de blog die ik erover maakte, gingen de Sofia Dresses als warme broodjes over de toonbank. Naar mijn weten is de zwarte variant al uitverkocht. Wil je dus ook nog genieten van deze prachtige jurk? Wees er dan snel bij, er zijn nog een paar roze en nog een paar gele verkrijgbaar in de webshop.

Tantilly Sofia Dress

De Sofia Dress zit echt heerlijk. Vooral het A-lijn model is voor mij echt top. Ik heb het al eerder geschreven, ik heb echt een flinke buik, maar je ziet dat zo op de foto helemaal niet (ok, nu ik zit terwijl ik dit type heb ik wel een flinke rol. Haha). Het fijne van deze jurk vind ik ook het fijne viscose stofje. In de zomer zal ik deze jurk dragen met blote benen. En door de fijne trompet/vleermuis-mouwtjes, verberg je eventuele kipfiletjes en zit het toch prettig (niet zo strak rond de bovenarmen).

Maar het jurkje kan ook prima op dagen dat het wat frisser is. Zo heb ik er nu een legging onder en mijn stoere cowboylaarzen. En met een spijkerjasje maak je de look helemaal af. In het najaar volstaat een heerlijk vest van Tantilly natuurlijk ook perfect.

Het riempje is er één die ik heel veel combineer met mijn jurkjes van Tantilly. Deze heb ik ooit in Engeland gekocht en maakt een outfit vaak een beetje feestelijk. Ook kan je dan nog extra accent leggen op je taille. Maar de jurk heeft door het model al een mooie taille, dus een riempje is absoluut niet noodzakelijk.

Stiekem hoop ik dat Chantal van Tantilly nog veel meer gave stofjes tevoorschijn tovert en nog veel meer Sofia Dresses gaat voeren in het assortiment. Want langere jurkjes vind ik persoonlijk heerlijk in de zomer. Ik voel mij daar prettiger in dan in korte jurkjes. Mijn Sofia Dress gaat deze zomer dus veel gedragen worden!

Je kan de roze variant en de gele variant nog (tijdelijk) online bestellen voor €79,99