Ben jij ook zo verliefd op de nieuwe Sofia Dress?

Dames, Tantilly blijft maar mooie nieuwe items aan haar collectie toevoegen. Prachtige items met de meest vrolijke en mooie stoffen zie ik voorbij komen.

En wanneer ik die foto’s zie, fantaseer ik al stiekem hoe mij zo’n prachtig nieuw item zou staan. Herkennen jullie dit?

Zo ontving ik in mijn mail een flinke dosis foto’s van nieuwe items.

En oh jee, ik werd op slag verliefd. Want kijk eens hóe gaaf deze nieuwe Sofia dresses zijn! Ik zie mijzelf hier al helemaal in rond dartelen en dragen tijdens de mooie lente -en zomerdagen. Jullie ook?

Sofia Dress

Hier is de nieuwe Sofia Trompet Dress!

Dit jurkje is gemaakt van een viscose stofje; het is daarom heel geschikt als zogenaamd ‘tussenjurkje’ of voor de koelere dagen.

Het bovenlijfje van de Sofia Trompet Dress valt slank over het lichaam.

Vanaf de taille loopt het jurkje mooi wijd/zwierig uit.

Het was voor ons een genot om een vrouw uit de paskamer te zien komen en haar gezicht te zien op het moment dat ze zichzelf zag in de spiegel!!

Zo mooi stond het vaak!!

Omdat dit jurkje geschikt is voor wat koelere dagen is het misschien een goed idee om het te combineren met één van onze leggings? 

Ik ben echt compleet gecharmeerd van het model. De mooie A-lijn en zwierig uitlopende stof aan de onderkant.

En ook de lengte en vorm van het mouwtje vind ik erg fijn. Het camoufleert namelijk perfect de kipfiletjes die ik bij mijn bovenarmen heb

Zoals jullie van Tantilly gewend zijn wordt er gewerkt met de meest fantastische stofjes. Deze Sofia trompet jurkjes hebben een heerlijke retro uitstraling. Je kan ze, wanneer het nog niet warm genoeg is voor blote benen, perfect dragen met de leggings van Tantilly.

Leuk met laarsjes of stoere Dr. Martens bijvoorbeeld. Als het wat mooier weer is zijn sandaaltjes een perfecte combinatie.

Zoals je kan zien zijn er 3 nieuwe varianten verkrijgbaar. De gele, blauwe en roze retro bloemen variant. Moeilijk kiezen hè?!

Productdetails

  • Materiaal: 95% viscose, 5% elastan
  • Kleur: okergeel, grijs
  • Model: A-lijn/zwierig
  • Lengte: op de kuit
  • Mouwlengte: drie kwartier, A-lijn
  • Print: Retro
  • Halslijn: V-hals
  • Bijzonderheid: aparte trompetmouwen

Dit jurkje is echt zalig voor het voorjaar. Maar ook in het najaar, met een lekker vest van Tantilly, kan je hem prima dragen. Ik gok dat deze jurk echt weer een hit zal zijn binnen het Tantilly assortiment. En terecht! Hij is fantastisch. Hopelijk binnenkort snel een foto van mijzelf in deze gave jurk  Hij staat hoog op mijn wishlist.

Wat vind jij van deze Sofia Trompet Dress?

Liefs Hilde