Wat is jouw favoriete Tantilly item? Wij horen het graag. :)

Wij van Tantilly, hebben al jaren veel modellen kleding in onze collectie die terug komen elk seizoen. We merken dat iedereen haar persoonlijke model heeft, waar ze echt fan van is, en dat het super leuk is, om elk jaar weer nieuwe printjes te scoren.

Mijn naam is Chantal, en ik ontwerp alle mooie kleurrijke kledingstukken voor jullie. 

Mijn inspiratie zijn jullie. :) Zo ben ik ooit begonnen, en zo is het eigenlijk altijd doorgegaan. Ik ben ooit 13 jaar geleden begonnen, en eerst had Tantilly alleen kleding t/m maat 2XL. Nu was er zoveel vraag naar grotere maten, dat ik dat natuurlijk in de collectie heb genomen. En zo zijn er ontzettend veel van die puntjes, die ik altijd probeer mee te nemen in het ontwerpen van nieuwe collectie.

Zo ook met het ontwerpen van nieuwe stoffen en prints voor bestaande modellen. In de jaren hebben we ontzettend veel modellen kleding gezien bij Tantilly, en de bestsellers komen elk jaar weer terug. Maar soms missen wij wat feedback, of een goed kanaal waar de feedback op terug te lezen is.

Daarom bij deze mijn vraag, wat is jouw favoriete item van Tantilly en waarom? En welk item of welke items zou je nog wel terug willen zien (elk seizoen) in de collectie van Tantilly? Ik luister echt naar jullie, en ga dit natuurlijk meenemen met het ontwerpen van de komende collecties. 

En wie weet, misschien is er een item wat jullie erg missen, wat al een tijdje niet in de collectie van Tantilly is geweest, en wat jullie erg graag weer terug willen zien?

Persoonlijk ben ik erg fan van de Flared broeken, en draag deze dagelijks zelf.

We maken ze zelf, en je kan zelf je lengte, heupbreedte en taille doorgeven. Dan krijg je een gave op maat gemaakte broek, hoe leuk is dat? Vraag ons gerust om de actuele stof voorraad om een printje uit te kiezen.

Ze zitten heerlijk, ze zijn met elastiek (geen knopen en ritsen), en ik kan ze goed met mijn favoriete wrap tops van katoen combineren. Die heb ik in alle kleuren en mouwlengtes haha...

Ook ben ik erg fan van de Noa Nova vesten, in alle kleuren van de regenboog. In het voorjaar of najaar draag ik deze als jas, en in de winter als vest, met een gave gekleurde patchwork sjaal of een ander kleurrijk exemplaar.

Ik hoor graag jullie keuze. :) Zetten jullie hieronder je opmerking, dan kan ik alles goed lezen en meenemen. Voor de moeite die jullie doen, ga ik 1 lieve dame uitzoeken, die haar favoriete item wint wanneer deze terugkomt in de collectie. Hoe leuk is dat?

Ik waardeer jullie zeer, en alvast bedankt voor jullie reacties.

Ik kijk ernaar uit om alle antwoorden terug te lezen. :)

Ik ben erg benieuwd wat jouw favoriete item van Tantilly is..

 

Veel liefs, Chantal van Tantilly