Met deze nieuwe vestjes en wraptops maak je je outfit helemaal af!

Naast prachtige jurken, kleurrijke rokken en heerlijk zittende broeken heeft Tantilly ook basics in de collectie om je look verder af te stylen.

Zo ook vesten. Maar ken je Tantilly’s nieuwste vestje al? Dat is het Malaika vest! Ik ga jullie in mijn nieuwe blog alles over de vestjes vertellen.

En ik heb ook wat toffe nieuwe wraptop kleuren voor je in petto! Ik kan niet wachten om al dit moois te laten zien, kijk je mee?

Op het eerste gezicht lijkt het vestje misschien een beetje op het welbekende Ikat vestje maar ik ga je uitleggen waar de verschillen in zitten.

Een Ikat is van super dunne maar extreem rekbare stof gemaakt.

Dit nieuwe Malaika vestje rekt ook, maar het materiaal waarvan dit vestje is gemaakt is een stuk dikker, en dus ook meteen iets minder kwetsbaar.

De Malaika rekt dus net iets minder goed dan de ikat maar ziet er wel net iets luxer uit. Maar hij zéker wel tot 3xl te dragen. Mijn eerste gedachte toen ik het vestje in handen kreeg, was dat het een lekker herfstige uitstraling heeft, door de manier waarop het gehaakt is.

Een heerlijk vestje voor over je kleding, lekker knus bij de openhaard of als extra laagje naar je werk.

Dit is de stof van dichtbij:

Dan ga ik jullie nu wat toffe combi’s laten zien die simpel zijn om zelf te maken!

 

Het vestje is te verkrijgen in elf verschillende kleuren, dus voor bij elke outfit kun je eigenlijk wel een tof passend vestje vinden. Ik heb er voor Tantilly vijf uitgeprobeerd.

Op de foto waar ik de blog mee begon, zag je de kleur bosgroen. Ik heb hem in deze blog even gecombineerd met één van mijn favo kledingstukken, de cirkelrok. In de rok zit precies hetzelfde kleurtje groen verwerkt, dus een match made in heaven, zeker met de nieuwe coral pink top die ik draag.

Op foto hierboven echter draag ik een cirkelrok met wat hardere kleuren. De top die ik draag is kobalt blauw en het vest is de kleur lavendel.

Toffe combi he? Zo ziet dit vestje er van dichtbij uit:

 

 

Dan gaan we nu door naar een fijne knalset!

 

 

In het kader van ‘ik knal graag met kleuren’ presenteer ik jullie hier de nieuwe apple green wraptop en een lekker fel Malaikavest, dat is de kleur turquise. Ik moet er wel bij zeggen: dit is wel een knalset, ik hou daarvan maar niet iedereen doet dat. De rok is de andere kant van de foto die ik hierboven heb geplaatst. Om het plaatje compleet te maken zie je hieronder een ingezoomde versie:

 

Nog maar een set!

 

Hier zien jullie de kleur lichtgeel van het Malaikavest en toevallig heet deze wraptop ook lichtgeel. De rok is dezelfde als de foto hierboven, maar ik kan jullie op deze manier goed laten zien dat je dus op een rok met zoveel verschillende kleuren totaal verschillende bovenkanten kan combineren. Hier draag ik trouwens vaak cowboylaarzen onder, maar een leuke sneaker of een toffe boot kan natuurlijk ook prima. De keuze is reuze!

En dan nog een combi:

 

Even terug naar de rok van de állereerste foto, ook die heeft een andere kant en was al eens eerder te zien in mijn blog. Ik vond de rok toen zo leuk dat ik deze zelf maar heb aangeschaft, en alhoewel ik eigenlijk niet echt van het roze was, merk ik dat ik steeds vaker roze kleding uit de kast trek. Zo ook dus dit leuke exemplaar. Ik draag haar met de koraalroze top, maar heb er nu de kleur brique op van het Malaika vest.

 

Zo zie je maar weer, stuk voor stuk toffe combi’s met de prachtige nieuwe kleuren tops en de veelzijdige Malaika vestjes! Ik dank Tantilly wederom dat ik ze aan jullie mocht laten zien. Ben je nou geinteresseerd in zo’n vest? Dan kun je er hier ééntje aanschaffen! En nóg leuker, ik heb een kortingscode voor jullie! Bij 2 Malaika vestjes krijg je 12 euro korting als je bij het afrekenen de code MALAIKA gebruikt.

Maar ik ben ook benieuwd: welk kledingstuk zou jij in de schijnwerpers willen zien staan? Laat je het mij hieronder in de comments even weten?

 

Tot een volgende blog!

 

Liefs, Hilde

 

Foto’s: Jan Willem Gijsbers