De Triple G jurk: elke dag van de week een andere look, het kán!

Stel: je wil heel graag een kledingstuk kopen van Tantilly, maar je wil er wél veel kanten mee op kunnen.

Sterker nog: je wil de jurk het liefst een hele week aan kunnen en elke dag toch een compleet andere look creëren. Dan heeft Tantilly een fantastische oplossing in de collectie: de Triple G jurk!

Ok, het is niet heel waarschijnlijk dat je één jurk zeven dagen achter elkaar aan zult doen. Je moet haar tenslotte ook af en toe even uitwassen of luchten, en misschien leent het weer zich ook niet élke dag voor precies hetzelfde kledingstuk. Maar ik denk wel dat de Triple G qua combinatiemogelijkheden de állerbeste jurk is die je in je kast kunt hebben hangen.

Om het een beetje concreet te maken: Ik heb voor jullie zeven verschillende looks gecreëerd met één kledingstuk. Hoe dat eruit ziet?

Dát ga ik jullie laten zien. Kijk mee en raak geïnspireerd!

Combi 1: Jurk kant één

 

 

 

Zoals ik eerder in een blog schreef, ben ik nogal gek op lekker contrasterende kleuren en heb ik vrij vaak een voorliefde voor de kleuren rood wit en blauw. Ik vind dat een mooi combi, ik ben ook altijd weg van Delftsblauwe spulletjes en printen. Toen ik voor het eerst een foto van deze jurk zag, viel ik direct op de print, nog niet wetende dat de jurk ook een ándere toffe kant heeft. Ik trok hem aan zoals op deze foto, ik noem het maar even de meest “traditionele” manier. De tailleband zit hier rond mijn middel, om zo mijn figuur te accentueren. En zie hier het resultaat. Tof toch?

Combi 2: Jurk, kant twee

De jurk heeft dus een hele mooie andere kant.

Om eerlijk te zijn, zijn dit kleuren waar ik meestal niet direct op val. Maar nu ik de foto zo bekijk, is het eigenlijk supertof en kan ik deze kleurencombinatie prima hebben.

Dat gebeurt mij overigens wel vaker, als ik een set voor een shoot aan heb, zie ik meestal pas op het eindresultaat hoe tof het staat (en soms kan ik het dan niet laten om de set dan toch maar te bestellen…haha!). Trek er een mooie felroze of appeltjesgroene legging bij aan en je bent klaar!

Combi 3: Draag de jurk als een vest of tuniek

Het leuke aan de Triple G is dat je de jurk ook als vest kan dragen, of als tuniek. En hoe leuk is het dan om met de drukknoopjes te spelen.

Doe maar eens één of twee knoopjes dicht, of draag haar helemaal los.

Mooie jeans eronder en je bent klaar!

De band heb ik in dit geval even in mijn haar gedaan, wat ook een leuk effect geeft. Maar je zou er ook voor kunnen kiezen om hem door je broekslusjes te halen.

Combi 4: Draag de jurk als een vest of tuniek, part two

Natuurlijk kan deze combi ook omgedraaid worden. Ik heb in dit geval bij beide combi’s een rood shirt eronder gedaan, maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om bij deze combi een roze of misschien lichtblauw shirt te dragen. Of groen! Allemaal mogelijk. En je kan er natuurlijk ook een sneaker bij dragen, dat maakt het geheel net wat sportiever. Ik heb hier trouwens even een bloemenriem door de lusjes van mijn broek gedaan, die je vaak cadeau krijgt bij je bestelling bij Tantilly.

Combi 5: Gebruik alleen de bovenkant van de jurk

Bijna iedereen heeft wel een spijkerrok in de kast hangen. In dit geval moet het niet een té strak model zijn, maar dan kun je je rok ook heel leuk over je triple G jurk aan doen. Zo blijft alleen de bovenkant van de jurk zichtbaar, als een soort blouse. Dit geeft een gaaf effect, ik vind het een knipoog naar de ‘secretaresselook’. Ook hier geldt natuurlijk dat de look aan beide kanten van de Triple G gecombineerd kan worden.

Combi 6: Draag er een mooi, lang vest overheen 

De koudere maanden komen er weer aan.

De jurk is niet echt heel dun omdat hij twee kanten heeft en dus uit twee stoffen over elkaar heen bestaat. Maar mocht je nu twijfelen of de jurk niet te koud is op een winterse dag, dan kun je over deze jurk ook een mooi lang vest dragen.

Ik heb hier een rood exemplaar aan, maar mocht je dat niet hebben, kun je ook prima voor een mooi donkerblauw vest gaan, of een wat gewaagder groen vest als je de jurk aan de andere kant draagt. Zelfs een zwart lang vest zou mooi staan.

Combi 7: Draag er een tof spijkerjasje op

Nog zo’n item wat bij de meeste dames niet ontbreekt: het ‘all-time favorites’ spijkerjasje. Ik heb zelf spijkerjasjes in meerdere modellen, van colbert-achtig tot wat kortere, vlottere modelletjes.

Bij deze combi heb ik dan ook voor de laatste variant gekozen, omdat dat het geheel nét iets vlotter maakt en omdat ik vind dat zo’n model met een aansluitende jurk precies het deel accentueert waar ik dat wil: mijn taille. Ik word hier heel blij van!

Nou, dit waren ze dan, mijn zeven combi’s. Maar tijdens de shoot werd ik zo enthousiast van het combineren dat ik opeens een achtste combi bedacht. Maar let op, deze is wel wat gewaagder, en wat feller.

Maar absoluut goed draagbaar als je fan bent van de zuurstokroze tinten in de Tantilly collectie, want deze outfit straalt één en al roze uit. Dus vooruit, hier is mijn achtste en laatste combi.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien dat je van één kledingstuk zoveel verschillende combi’s kunt maken, en dat het jullie heeft geïnspireerd om er zelf ook lekker op los te combineren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar welke Triple G jurken Tantilly nog meer in de collectie heeft? Klik hier dan even door naar de hele collectie. 

Tot snel in een volgende vlog!

Heel veel liefs, Hilde

Fotograaf: Jan Willem Gijsbers