De Tantilly experience door Samantha van Diggelen

Ik kan het me bijna niet meer voorstellen, maar er was een tijd, dat ik voor mijn kledingkast stond, daar de bovenste spijkerbroek, het bovenste t-shirt en het bovenste fleece-vest pakte, en dat was mijn outfit. Elke dag.

Er was gedurende de jaren wel wat veranderd. In plaats van alleen maar zwart en grijs, had ik ook rode, roze, witte en blauwe fleece-vesten.

 

Toen kwam de lockdown. Al scrollend op facebook kwam ik een live passessie tegen van Tantilly. Wow wat gaaf! Mooie jurkjes, rokjes, zo kleurrijk! Ik was verliefd, maar ja. Dat staat mij natuurlijk niet, als spijkerbroeken-mens.

Toch liet het me niet los, en vroeg ik informatie via messenger.

Wat een vriendelijkheid van de dames van de inbox zeg! Ze namen rustig de tijd, lazen mijn gebrabbel over: ik denk dat het me niet staat, ik weet niet of ik het wel durf, maar ik vind het zo mooi, en nog meer van dat soort onzekerheden die er allemaal uit kwamen.

Samen een jurkje uitgezocht, de Sofia Trumpet dress. Een paarse. Met prachtige bloemen. Oh jee, dan val ik wel op he… maar ach, het is toch lockdown, niemand die me ziet.

Het jurkje paste perfect. De legging die ze erbij hadden uitgekozen (omdat ik dat vroeg, want ik wist het écht niet) vond ik erg spannend qua kleur, dus ik mocht hem gewoon omruilen.

Geen probleem! Wat een service! (Later heb ik die kleur legging alsnog gekocht, en draag ik die er nu net zo makkelijk bij, want het is echt een pracht combinatie)

 

 

Na dit jurkje kwamen er meer. Jurkjes, Dubbelzijdige rokken, van zijde en van katoen, allerlei vestjes en tops. En elke keer als ik in de winkel was, of online een vraag stelde, dezelfde vriendelijkheid. Dezelfde service.

Als je in de fysieke winkel komt, dan komen de kleuren je tegemoet, en altijd een vriendelijk gezicht, altijd uitstekend advies, geweldige service. Een kopje thee, als je wat langer blijft, of een glaasje water. De rekken hangen vol van kleurrijke kleding, die gemaakt is door hele lieve vakmensen, van kleine familie ateliers in bijvoorbeeld India. Tijdens de lockdown, deed Tantilly iets, waardoor ik nog meer respect voor deze mensen heb gekregen.

Daar waar alle bedrijven het moeilijk hadden om hun hoofd boven water te houden, terwijl de winkels dicht waren, bleven ze niet alleen kleding bestellen, ze gingen ook voedselpakketten uitdelen. In India. Bij de mensen die het het hardst nodig hadden. Midden in de crisis. Niet bezig met hun eigen zorgen, maar juist er zijn voor een ander.

Met Tantilly heb ik mijn eigen stijl gevonden.

Dragen wat ik mooi vind, en omdat het zo prachtig is ontworpen, staat het ook prachtig met een maatje meer. Mijn brede heupen? Geen probleem!
Mijn niet-platte buik? Geen probleem! De kleding past, de kleding zit fijn, je voelt je gewaardeerd bij Tantilly, omdat je gewaardeerd wordt! Er zijn meer verhalen zoals de mijne. Van een onzekere vrouw, naar een bloeiende, groeiende vrouw, met steeds meer zelfvertrouwen.

En dat, komt mede door Tantilly, en daar ben ik enorm blij mee!