The color of joy

The color of joy

by tant illy January 07, 2020 1 Comment

De meesten van jullie weten vast wel van mijn bezoekje naarDeventerdie ik vorig jaar maakte. Deventer is zo’n onwijs leuke stad met ontzettend veel te gekke en originele winkeltjes. Ik wilde dus heel graag nog een keer terug, want ‘Tantilly’ stond nog op mijn lijstje.

Het leuke was dat Chantal, de eigenaresse van Tantilly, blijkbaar hetzelfde idee had, want ze stuurde me een berichtje of ik het leuk vond om eens langs te komen. Van zulke inbox berichtjes word ik erg blij kan ik je vertellen
tant illy
tant illy

Author1 Response

M.J.Bos
M.J.Bos

January 11, 2020

Goedemorgen, Zojuist heb ik mijn bestelling ontvangen (3921). Helaas ben ik heel erg teleurgesteld want het ringetje ziet er anders uit dan op het getoonde plaatje. Op de afbeelding heeft de ring een gedraaide band en lijkt de ring massief. Het ringetje die mij toegestuurd is heeft een heel dun glad bandje en lijkt verder erg iel. Ik kan me niet voorstellen dat het €34,99 moet kosten. Ik wil de ring graag retourneren en zoek langs deze weg contact met jullie want ik kan op de site nergens een email adres vinden.
Graag hoor ik zo spoedig mogelijk van jullie. Alvast bedankt. Vriendelijke groet van Meta Bos.

Leave a comment